"El único camino para evolucionar
es el camino del amor"

Clases de Pilates Consciente – Centro Arjuna


 

 

PILATES COSNCIENT

El pilates és un mètode ideat per Joseph H. Pilates fa més de noranta anys. És un sistema únic d’exercicis que té l’objectiu de reforçar i tonificar músculs, millorar la postura, flexibilitzar , aportar equilibri i unificar ment i cos.

Ja a principis del s XX Joseph Pilates entendrà el cos com un tot integrat i començarà a desenvolupar el seu mètode per dominar els músculs a través de la ment, amb la idea d’enfortir un organisme dèbil i emmalaltit, faltat de moviment i de vida.

Consisteix en millorar l’estat físic a través del moviment, i la ment a través del pensament conscient. La combinació ens dóna la revitalització de l’esperit, clau per mantenir una bona salut tant mental com corporal.

En les classes de pilates conscient s’agafen els principis de centrament del pilates, rehabilitador i terapèutic per també arribar a un espai personal relaxat i positiu, útil en la nostra vida diària. Ja que el cos és el reflex de l’ànima, la realització dels exercicis de forma conscient i present, ens ajudaran a tenir un confortable espai interior.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Suscríbete al blog por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 306 suscriptores

Archivos
Categorías