PILATES COSNCIENT

El pilates és un mètode ideat per Joseph H. Pilates fa més de noranta anys. És un sistema únic d’exercicis que té l’objectiu de reforçar i tonificar músculs, millorar la postura, flexibilitzar , aportar equilibri i unificar ment i cos.

Ja a principis del s XX Joseph Pilates entendrà el cos com un tot integrat i començarà a desenvolupar el seu mètode per dominar els músculs a través de la ment, amb la idea d’enfortir un organisme dèbil i emmalaltit, faltat de moviment i de vida.

Consisteix en millorar l’estat físic a través del moviment, i la ment a través del pensament conscient. La combinació ens dóna la revitalització de l’esperit, clau per mantenir una bona salut tant mental com corporal.

En les classes de pilates conscient s’agafen els principis de centrament del pilates, rehabilitador i terapèutic per també arribar a un espai personal relaxat i positiu, útil en la nostra vida diària. Ja que el cos és el reflex de l’ànima, la realització dels exercicis de forma conscient i present, ens ajudaran a tenir un confortable espai interior.