"El único camino para evolucionar
es el camino del amor"

Osteopatía -Centro Arjuna

Marta Serra Estopà

Osteòpata DO. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Postgrau en biodinàmica i osteopatia somatoemocional.

Tel.  651 37 81 81

L’osteopatia és una teràpia manual holística que examina i tracta la persona en el seu conjunt, buscant la causa de la disfunció i per tant, l’origen del dolor. Es considera la persona com un tot, tant en la seva vessant física, química, emocional, social com espiritual; on l’estructura i la funció són totalment interdependents. La pràctica osteopàtica abasta tot tipus de disfuncions; estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines, immunològiques i emocionals. I es poden abordar des de diferents enfocs, utilitzant des de tècniques estructurals, mobilitzacions, fins a tècniques viscerals i craneo-sacrals ; sent l’enfoc biodinàmic, fluídic, funcional i energètic el que més pes tindria per a mi en una sessió. L’osteopatia pot aplicar-se a qualsevol tipus de persona, des de bebés a persones grans, passant per les diferents etapes, edats i capacitats. L’osteòpata pretén ser un fulcre i un acompanyant en el procés curatiu de la persona. La biodinàmica ens parla d’una Intel•ligència superior o Mare Naturalesa, que sosté la IDEA o principi ordenant i curatiu, conté la informació de la matriu original i per tant és qui dirigeix el tractament, inherent i específic per a cada persona amb una història de vida única. L’objectiu és restaurar l’harmonia i la salut de la persona, així com l’equilibri mecànic i fisiològic global de la persona respectant els principis generals de la medicina. “És fàcil identificar-se amb l’ONA, tornar-se ONA, i oblidar que som realment AIGUA.” Problemes habituals: mal d’’esquena, lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, hèrnia discal, esguinços, gonàlgies, desequilibris posturals, dolors postquirúrgics, problemes digestius, problemes menstruals, endometriosis, cefalees, migranyes, alteracions hormonals, malalties autoimmunes, còlics infantils….i un llarg etc.

Osteòpata DO. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Postgrau en biodinàmica i osteopatia somatoemocional. L’osteopatia és una teràpia manual holística que examina i tracta la persona en el seu conjunt, buscant la causa de la disfunció i per tant, l’origen del dolor. Es considera la persona com un tot, tant en la seva vessant física, química, emocional, social com espiritual; on l’estructura i la funció són totalment interdependents. La pràctica osteopàtica abasta tot tipus de disfuncions; estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines, immunològiques i emocionals. I es poden abordar des de diferents enfocs, utilitzant des de tècniques estructurals, mobilitzacions, fins a tècniques viscerals i craneo-sacrals ; sent l’enfoc biodinàmic, fluídic, funcional i energètic el que més pes tindria per a mi en una sessió. L’osteopatia pot aplicar-se a qualsevol tipus de persona, des de bebés a persones grans, passant per les diferents etapes, edats i capacitats. L’osteòpata pretén ser un fulcre i un acompanyant en el procés curatiu de la persona. La biodinàmica ens parla d’una Intel•ligència superior o Mare Naturalesa, que sosté la IDEA o principi ordenant i curatiu, conté la informació de la matriu original i per tant és qui dirigeix el tractament, inherent i específic per a cada persona amb una història de vida única. L’objectiu és restaurar l’harmonia i la salut de la persona, així com l’equilibri mecànic i fisiològic global de la persona respectant els principis generals de la medicina. “És fàcil identificar-se amb l’ONA, tornar-se ONA, i oblidar que som realment AIGUA.” Problemes habituals: mal d’’esquena, lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, hèrnia discal, esguinços, gonàlgies, desequilibris posturals, dolors postquirúrgics, problemes digestius, problemes menstruals, endometriosis, cefalees, migranyes, alteracions hormonals, malalties autoimmunes, còlics infantils….i un llarg etc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Suscríbete al blog por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 306 suscriptores

Archivos
Categorías